Αλληλεγγύη και συμπαράσταση από Α. Τσίπρα στους σχολικούς φύλακες

Θα καταθέσει τροπολογία γ��α ακύρωση της διαθεσιμότητας

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση από Α. Τσίπρα στους σχολικούς φύλακες

Την αλληλεγγγύη και τη συμπαράστασή του εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στους σχολικούς φύλακες που τίθενται σε διαθεσιμότητα, οι οποίοι έφθασαν με τα πόδια στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευαν οι βουλευτές Δημήτρης Στρατούλης, Τάσος Κουράκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Λίτσα Αμμανατίδου, Γιάννης Αμμανατίδης, Ιωάννα Γαϊτάνη, Αποστόλης Αλεξόπουλος, Ρένα Δούρου και Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση νόμου για την αποκατάσταση των αδικιών της διαθεσιμότητας, όπως κατέθεσε και τροπολογία σήμερα για την ακύρωση της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ισχύουν όλες οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στου σχολικούς φύλακες, στην περίπτωση που «ο λαός με τους αγώνες και την ψήφο του αναδείξει μια αριστερή κυβέρνηση.

Υποστήριξε ακόμη ο κ. Τσίπρας ότι «η λύση του προβλήματός τους είναι πολιτική και έχει να κάνει με την ανάγκη αγώνων για να ανατραπεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η τρόικα και τα μνημόνια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top