ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μιχαλολιάκου, Παππά, Λαγού μέσα από τις φυλακές

«Έπεσε η μάσκα της ψευτοδημοκρατίας», λέει ο Γ. Γ της Χρυσής Αυγής

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μιχαλολιάκου, Παππά, Λαγού μέσα από τις φυλακές

Μέσα από τις φυλακές ξεσπούν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χ. Παππάς και Γ. Λαγός και με άρθρα τους εξαπολύουν επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος.

Οι τρεις ισχυροί άνδρες της Χρυσής Αυγής παραμένουν αμετανόητοι, δεν αποδέχονται τις κατηγορίες και δηλώνουν περήφανοι για ότι έχουν κάνει.

Μιχαλολιάκος: «Έπεσε η μάσκα της ψευτοδημοκρατίας- Όσο υπάρχει έστω και ένας χρυσαυγίτης δεν έχει τελειώσει τίποτα»

«Η ψευτοδημοκρατία χωρίς μάσκα», είναι ο τίτλος του άρθρου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος στηλιτεύει τη δημοκρατία και επιτίθεται στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.

«Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες ενάντια στη Χρυσή Αυγή με κορυφαίο γεγονός την προφυλάκιση τριών βουλευτών και την δίωξη (μέχρι στιγμής...) τριών άλλων δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ''δημοκρατία'' τους όπως αυτοί την εννοούν είναι ένα πολίτευμα...ελευθερίας μόνο για δημοκράτες. Στους ''δημοκράτες συμπεριλαμβάνουν χωρίς αιδώ και κατ' εξοχήν αρνητές της, οι οποίοι δημόσια διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν την δικτατορία του προλεταριάτου», γράφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Χρήστος Παππάς: «Ο Σαμαράς μας διώκει, όπως ο Καραμανλής τον Γιώργο Παπαδόπουλο»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππάς κάνει μια αναφορά στον Γιώργο Παπαδόπουλο και στην Μεταπολίτευση τονίζοντας με νόημα:

«Η ίδια αγωνία που υπήρχε στο γραφείο του Πρωθυπουργού Καραμανλή, η ίδια αγωνία υπήρχε (και υπάρχει) στο Μαξίμου σήμερα».

Ο κ. Παππάς διαψεύδει τις κατηγορίες περί στρατιωτικής οργάνωσης και υποστηρίζει ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική. «Η Χρυσή Αυγή είναι αντισυστημική και ανεξέλεγκτη από τα ξένα κέντρα εξουσίας και γι’ αυτό, ενοχλήθηκε επικίνδυνα η ''εγκληματική συμμορία Σαμαρά, Βενιζέλου, Δένδια, Βορίδη και λοιπών».

Χαρακτηρίζει μάλιστα τα μέλη του πολιτικού συστήματος «εγωιστές, προδότες και δοσίλογους» και παραλληλίζει τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης με τη μάχη των Θερμοπυλών.

Λαγός: «Είμαι περήφανος για ό,τι έχω κάνει- Ξεφτιλίσαμε το σύστημα»

Αμετανόητος στο άρθρο του είναι και ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος δηλώνει περήφανος για ότι έχει κάνει.

Μίλησε και εκείνος για πολιτική δίωξη και τόνισε:

��Ξευτιλίζουμε το σύστημα και μέσα από την φυλακή. Τους είχαμε ξεφτιλίσει έως τώρα παντού. Στο δρόμο, στις πλατείες, στο “κυνοβούλιο”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top