Ντάλε κουάλε ο Ηλίας και ο πρώην σύντροφος της Ουρανίας-Προκαλούν και επιτίθενται ξανά(ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι αποκάλυψε ο Κασιδιάρης για τον μπαμπάκα του

Προκλητικοί εμφανίστηκαν για ακόμη μια φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο πρώην σύντροφος της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χ.Α, Αρτέμης Ματθαιόπουλος στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Τα «πρωτοπαλίκαρα» του γγ της Χ.Α και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια αμφισβήτησαν όλες τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν το τελευταίο διάστημα και οι οποίες δείχνουν μία ξεκάθαρη πτώση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

«Οι πολίτες στα γκάλοπ δεν λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή με το φόβο ότι θα φτάσει και στο δικό τους σπίτι η Αντιτρομοκρατική» είπαν χαρακτηριστικά, στην προσπάθεια τους να εξηγήσουν την επιφυλακτικότητα του κόσμου!

Χαρακτήρισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανδρείκελο του κ. Σαμαρά που ζυγίζει 800 κιλά, ενώ ο κ.Κασιδιάρης επιτέθηκε ξανά στα ΜΜΕ, κατηγορώντας τα πως έχουν αποκόψει τους βουλευτές της Χ.Α . Ο κ.Κασιδιάρης υποστήριξε πως αν τα ΜΜΕ τους άφηναν να μιλήσουν τότε θα ήταν μακράν το πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.

Παράλληλα, ο κ. Κασιδιάρης προανήγγειλε πως το Σάββατο θα βγουν στη δημοσιότητα μηνύματα των τριών στελεχών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται προφυλακιστέοι στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκε��ριμένα των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού.

Και οι δύο βουλευτές συμφώνησαν στο γεγονός ότι όσοι τους αποδοκιμάζουν είναι τα απόβλητα, εκφράζοντας παράλληλα το «τεράστιο πρόβλημα» που αντιμετωπίζουν καθημερινά επειδή δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι στο δρόμο από τις χειραψίες και τα συγχαρητήρια του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για το που βρήκε τα 50.000 ευρώ που έδωσε ο κ. Κασιδιάρης για εγγύηση προκειμένου να αποφυλακιστεί , ο βουλευτής της Χ.Α εξομολογήθηκε πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το εφάπαξ του πατέρα του.

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ από το youtube

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top