Νίκος Δένδιας: θα ερευνηθούν τα πάντα για τη Χρυσή Αυγή

«Μικρόψυχη» χαρακτηρίζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Δένδιας: θα ερευνηθούν τα πάντα για τη Χρυσή  Αυγή

«Οι έρευνες δεν σταματούν μόνο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, για τις οποίες έγιναν προσωρινές κρατήσεις» αναφέρει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας στη συνέντευξή του σήμερα στην εφημερίδα «Καθημερινή».

«Ό,τι είναι δυνατόν να διερευνηθεί, θα διερευνηθεί και δεν θα μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί» τονίζει ο υπουργός ο οποίος διαβεβαιώνει ότι θα διερευνηθούν οι ενέργειες «διεφθαρμένων αστυνομικών» οι οποίοι , μεταξύ άλλων, συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή» . «Η πολιτική εντολή είναι πλήρης κάθαρση, ώστε να μην υπάρχει υπόνοια σκιάζουσα τη μεγάλη πλειοψηφία των εντίμων αστυνομικών» επισημαίνει ο κ. Δένδιας.

Ο υπουργός αναφέρει ότι συνιστά προσβολή για τη Ν.Δ. το να διανοείται και μόνο κάποιος πως είναι δυνατόν να αποτελέσει κοινοβουλευτικό εταίρο της Χρυσής Αυγής και υπενθυμίζει ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εγκαθίδρυσε το 1974 την καλύτερη Δημοκρατία που γνώρισε τη χώρα.

Ο κ. Δένδιας αναγγέλλει ότι δεν πρόκειται να απαντά σε ερωτήσεις του συγκεκριμένου κόμματος, από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έχει κρίνει ότι υπάρχει ζήτημα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ζητά να υπάρξει και γενικότερη αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος από τη Βουλή.

Τέλος, χαρακτηρίζει «εξαιρετικά μικρόψυχη την αντιμετώπιση του θέματος από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για το ενδεχόμενο να επωφεληθεί πολιτικά η κυβέρνηση. «Βλέπαμε “τεθλιμμένους” βουλευτές όλες αυτές τις ημέρες στους τηλεοπτικούς σταθμούς να περιφέρουν τη θλίψη τους για το ενδεχόμενο να επωφεληθεί πολιτικά η κυβέρνηση! Πρόκειται ��ια μία εξαιρετικά μικρόψυχη αντιμετώπιση, η οποία δημιουργεί μελανό στίγμα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ηγεσία του» αναφέρει ο υπουργός. Αντιθέτως προσθέτει ότι ήταν πολύ πιο σοβαρή η αντιμετώπιση του ζητήματος από τα άλλα δύο κόμματα της Αριστεράς, τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top