Ν. Χατζηνικολάου στο Star: ήπιαν το νερό της λησμονιάς στη φυλακή οι χρυσαυγίτες

Πως σχολίασε το γεγονός ότι απαρνήθηκαν τα πάντα για ναζισμό και τάγματα εφόδου

Ν. Χατζηνικολάου στο Star: ήπιαν το νερό της λησμονιάς στη φυλακή οι χρυσαυγίτες
Την αιφνίδια «αμνησία» των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά τις απολογίες τους στον ανακριτή, σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου, στο σχόλιό του στο δελτίο ειδήσεων του με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο Ν.Χατζηνικολάου σχολίασε συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις πληροφορίες του ρεπορτάζ για το πώς πέρασε την πρώτη του ημέρα στη φυλακή και τι έφαγε ο Νίκος Μιχαλολιάκος:

«Φαίνεται ότι μαζί με τους γίγαντες ήπιαν και το νερό της λησμονιάς. Ξέχασαν το παλιό τους καταστατικό» τόνισε. Όσον αφορά τον ισχυρισμό του Χρήστου Παππά ενώ��ιον του ανακριτή ότι τα ναζιστικά αντικείμενα και τα βιβλία ότι τα είχε στο σπίτι του επειδή είναι… συλλέκτης, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε: «Ο Χρήστος Παππάς είναι συλλέκτης. Έτσι δήλωσε στον ανακριτή για τους αγκυλωτούς σταυρούς,επισήμανε ότι υπάρχουν κάποια σημεία στις απολογίες των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής τα οποία παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως το γεγονός ότι ο κ. Μιχαλολιάκος ζητά απομαγνητοφωνήσεις των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, ισχυριζόμενος ότι τα τηλέφωνα που είναι χρεωμένα σε αυτόν τα είχε δώσει στο κόμμα.

«Αυτό που κυρίως προκύπτει από τις απολογίες είναι ότι οι κύριοι αυτοί απαρνήθηκαν τα πάντα. Και το θρασύδειλο πρόσωπό τους αποκαλύφθηκε από το γεγονός ότι με το που βγήκαν από τα δικαστήρια άρχισαν τις ίδιες προκλήσεις με τους δημοσιογράφους και τους ίδιους περίεργους χαιρετισμούς» τόνισε ο Ν. Χατζηνικολάου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top