Η απολογία του Χρήστου Παππά: Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν όταν κυβερνήσουμε!

«Πρόκειται περί καθαρής πολιτικής δίωξης» - Στις 12.00 στον Κορυδαλλό

Η απολογία του Χρήστου Παππά: Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν όταν κυβερνήσουμε!

Πρώτη ανάρτηση: 3/10/2013 - 11.32

«Το ότι βρίσκομαι σήμερα κατηγορούμενος και απολογούμαι για τη συμμετοχή του σε μια δήθεν “Εγκληματική Οργάνωση”, αυτό είναι μια καθαρή πολιτική δίωξη και τίποτε περισσότερο» αναφέρει ο Χρήστος Παππάς στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε χθες στον ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε τελικά προφυλακιστέο. Ο κ. Παππάς θα οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού στις 14.00

Στην απολογία του, ο κ. Παππάς αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Χρυσής είναι «καθαροί» και απορρίπτει τον ισχυρισμό περί ρατσιστών, υποστηρίζοντας ότι ��υνηγούσαν μόνο τους παράνομους καθώς το κόμμα της Χρυσής Αυγής τάσσεται υπέρ της νομιμότητας.

Ο κ. Παππάς προσθέτει ότι η Χρυσή Αυγή βρέθηκε κοντά στον κόσμο και «κυρίως τους Έλληνες που δεν είχαν ψωμί να φάνε», ενώ τονίζει ότι πολλές φορές δόθηκαν και σε αλλοδαπούς μπροστά στα μάτια του, θέλοντας να καταρρίψει τους ισχυρισμούς ότι ήταν αποκλειστικά και μόνο για Έλληνες.

«Αν εμείς κάναμε όλα αυτά τα εγκληματικά που μας αποδίδουν, δεν θα έμεναν κρυφά από τον απλό κόσμο. Η εν γένει συμπεριφορά μας απέναντι στον κόσμο ήταν δημόσια και ούτε θα μπορούσε να είναι κρυφή, με αποτέλεσμα ο κόσμος να βλέπει όλα όσα προαναφέραμε και παράλληλα να βλέπει και την συμπεριφορά των άλλων κομμάτων και να κάνει συγκρίσεις» σημειώνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και συμπληρώνει: «Οι Έλληνες βλέπουν καθαρά πως η σε βάρος μας δίωξη ήταν οργανωμένη και μεθοδευμένη».

Αφού διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει στη Χρυσή Αυγή εγκληματική δράση σε διάρκεια και με δομή, ο κ. Παππάς αναφέρει πως θα μπορούσε αν ήθελε να διαφύγει εκτός Ελλάδας καταγγέλλοντας πολιτική δίωξη αλλά δεν το έκανε και ζητά να μην προφυλακιστεί για να μπορεί να δίνει το παρών στις ψηφοφορίες της Βουλής.

Τέλος, ο κ. Παππάς σημειώνει ότι η πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει τη Χρυσή Αυγή και υπογραμμίζει ότι θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι όταν αναλάβει την εντολή να κυβερνήσει το κόμμα του: «Όταν με τη στήριξη του Ελληνικού Λαού και την ψήφο του μας δώσει την εντολή να κυβερνήσουμε, οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Κόσμου, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, την οποίας εμείς εμπιστευόμαστε».

Διαβάστε ολόκληρο το υπόμνημα: Απολογία Παππά.pdf

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top