Στον ανακριτή και ο Παππάς: Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν!

Για πρώτη φορά: Αρχηγός κόμματος οδηγείται στη φυλακή!

Στον ανακριτή και ο Παππάς: Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν!

Πρώτη ανάρτηση: 3/10/2013 - 10.40

Λίγο πριν τις 13.00 έγινε η μεταγωγή του Χρήστου Παππά στην Ευελπίδων για να απολογηθεί, ο οποίος δήλωσε λίγο πριν μπει στο γραφείο του ανακριτή: «Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές».

Ο κ. Παππάς, ο οποίος στο πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου περιγραφόταν ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να μεταφερθεί στις 10 με 10.30.

Είναι ο τελευταίος από τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής και με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση των ανακριτικών αρχών για την προφυλάκιση ή μη του κ. Παππά.

Για πρώτη φορά: Αρχηγός κόμματος και Κοινοβουλευτικής Ομάδας οδηγείται στη φυλακή!

Λίγες ώρες μετά, για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας αρχηγός κόμματος και Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης και η ανθυπαστυνόμος του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά θα οδηγηθούν το απόγευμα στη φυλακή Κορυδαλλού, όπου ήδη γίνονται ετοιμασίες για τα κελιά στα οποία θα προφυλακιστούν.

Η μεταφορα τους εκτιμάται ότι θα γίνει στις 17.00 ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top