Βενιζέλος: Κανείς δεν πρέπει να βιάζεται... κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Για τις εξελίξεις με την Χρυσή Αυγή

Βενιζέλος: Κανείς δεν πρέπει να βιάζεται... κάλλιο αργά παρά ποτέ!

«Κανένας δεν πρέπει να βιάζεται, διότι δεν υπάρχει καμία ολοκληρωμένη δικαστική κρίση», σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας για τις αποφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ποινική υπόθεση, η οποία μόλις αρχίζει να ερευνάται, είναι «στην πρώτη, πρώιμη φάση της».

«Είναι μια ιστορική υπόθεση θεσμών, αξιών, δημοκρατίας και κράτους δικαίου» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για αυτό και θα πρέπει όπως είπε όλοι οι θεσμοί, Βουλή, κόμματα και κυρίως η Δικαιοσύνη, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση σε όσες πολιτικές δυνάμεις «συνεχίζουν να βλέπουν από τη μια τη Χρυσή Αυγή και από την άλλη το μνημόνιο και τα δύσκολα μέτρα, τα οποία ελήφθησαν, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα για τη χώρα».

Παράλληλα, ζήτησε να μη κρύβεται κανείς πίσω από τη Χρυσή Αυγή.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει θέσει εξαρχής το θέμα της εγκληματικής δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής και στην ίδια θέση παραμένει και σήμερα», συνέχισε ο κ. Βενιζέλος, λέγοντας με νόημα…. «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top