Βουδαπέστη: χειροκροτούσαν όρθιοι Έλληνα υφυπουργό για την απαγόρευση της ΧΑ!

Σε διεθνές συνέδριο για τον αντισημιτισμό στη Βουλή της Ουγγαρίας

Βουδαπέστη: χειροκροτούσαν όρθιοι Έλληνα υφυπουργό για την απαγόρευση της ΧΑ!
Χειροκροτήματα για την Ελλάδα σήμερα στην Βουδαπέστη, στην πρώτη ημέρα του Συνεδρίου που οργανώνει το ίδρυμα "TOM LANOS", με θέμα: "Εβραϊκή Ζωή και Αντισημιτισμός στην σύγχρονη Ευρώπη".

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει για δύο λεπτά την ομιλία του, από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα αλλά και το γεγονός ότι σηκώθηκαν όρθιοι όλοι οι σύνεδροι στην κατάμεστη αίθουσα του Ουγγρικού Κοινοβουλίου, όταν ξεκινώντας την τοποθέτηση του είπε: Είμαι στην ευχάριστη θέσω να σας μεταφέρω τα καλά νέα από την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, το Νεοναζιστικό ελληνικό κόμμα Χρυσή Αυγή βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Όλοι οι ηγέτες του έχουν συλληφθεί και θα ακολουθήσει η δίκη τους. Τολμήσαμε και σπάσαμε το αυγό του φιδιού. Όπως δεσμεύθηκε και ο Πρωθυπουργός μας κ.Αντώνης Σαμαράς, θα προχωρήσουμε στην ολοκληρωτική συντριβή του".

Όλοι οι ομιλητές που ακολούθησαν, αφού συνεχάρησαν στο πρόσωπο του κ.Γεροντόπουλου την Ελληνική Κυβέρνηση, επεσήμαναν ότι αυτή έδειξε θάρρος, αποφασιστικότητα αλλά και ηγετικά χαρακτηριστικά, προχωρώντας στην σύλληψη των ηγετικών στελεχών του Νεοναζιστικού κόμματος της Χ.Α". Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top