Ατάκα όλο νόημα για την Μέρκελ από τον Φώτη Κουβέλη!

Σύγκληση των πολιτικών αρχηγών για την Χ.Α ζητά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ατάκα όλο νόημα για την Μέρκελ από τον Φώτη Κουβέλη!

Πρώτη δημοσίευση:14:20

Την άμεση σύγκληση των πολιτικών αρχηγών ζήτησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης κατά την επίσκεψη του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δεν πρέπει να υπάρξει καμιά κωλυσιεργία..... Διαπιστώνω κωλυσιεργία και άρνηση.. Δεν χρειάζονται κωλυσιεργίες, μικροκομματικοί υπολογισμοί και επίκληση των διαφορών που ούτως ή άλλως υπάρχουν σε μια δημοκρατία» τόνισε ο κ.Κουβέλης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός δημοκρατικού μετώπου απέναντι στην Χρσή Αυγή.

Ερωτώμενος για το εκλογικό αποτέλεσμα των Γερμανικών εκλογών και τον θρίαμβο της Μέρκελ, ο κ.Κουβέλης είπε χαρακτηριστικά: "Θα ευχόμουν να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα … ας κρατήσει μικρό καλάθι η χώρα μας . Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους".

Νωρίτερα, εισερχόμενος του Μεγάρου, ο κ.Κουβέλης απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια και του εξήγησε το λόγο της επίσκεψης του.

«Είναι αναγκαία η εγρήγορση απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν τον προωθούμενο εκφασισμό της κοινωνίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθα να σας δω» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουβέλης.

«Ναι μεν η δημοκρατία έχει δυνάμεις και αντοχές όμως πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το εγκληματικό φαινόμενο που θέλει να έχει και πολιτικές αναφορές» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top