Χαμός στη Βουλή: Θα τηρούσαν ενός λεπτού σιγή και ζήτησαν ακύρωση όταν ήρθε η Χρυσή Αυγή!

Παπαδημούλης: Αποσύρω το αίτημα – Κασιδιάρης: Εκμεταλλεύεστε το αίμα του νεκρού

Χαμός στη Βουλή: Θα τηρούσαν ενός λεπτού σιγή και ζήτησαν ακύρωση όταν ήρθε η Χρυσή Αυγή!

Χαμός έγινε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του δολοφονηθέντα Παύλου Φύσσα.

Το αίτημα υπέβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Παπαδημούλης, το οποίο και έγινε δεκτό από την Ολομέλεια της Βουλής.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή, η οποία απουσίαζε μέχρι τότε. Προφανώς, οι βουλευτές του κόμματος βρίσκονταν στα γραφεία τους και μόλις άκουσαν για το αίτημα για ενός λεπτού σιγή έσπευσαν…

Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε το λόγο και έκανε λόγο για «ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν»: «Σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ηλίθιους και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν δηλώνω ότι η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή τη δολοφονία».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε την έναρξη της ενός λεπτού σιγής, ωστόσο ο κ. Παπαδημούλης αφού αντιλήφθηκε ότι το αίτημα έγινε δεκτό και από την Χρυσή Αυγή, ζήτησε να αποσυρθεί!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πήρε το θέμα προσωπικά και έλαβε οργισμένος το λόγο. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε γελοιότητα και μίλησε για εκμετάλλευση του αίματος του νεκρού για ψήφους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, μιλώντας στο STAR και την εκπομπή «Live U», δήλωσε ότι ορθώς απέσυρε την πρόταση ο κ. Παπαδημούλης μετά από αυτή την εξέλιξη καθώς δεν γίνεται να συμπάσχουν «θύτες και θύματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top