ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Απολύουν τον κοσμάκη και οι πολιτικοί προσλαμβάνουν κολλητούς τους

Υπάρχει όντως κινητικότητα:από 1580 έγιναν 1745 οι μετακλητοί υπάλληλοι!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Απολύουν τον κοσμάκη και οι πολιτικοί προσλαμβάνουν κολλητούς τους

​Την ώρα που η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για να γεμίσει τις λίστες της …. διαθεσιμότητας, τη στιγμή που χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι είναι στα κάγκελα και οι υπουργοί προσπαθούν να πάρουν παράταση για τις απαιτήσεις της τρόικας, στοιχεία –φωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν πως ….. οι μετακλητοί υπάλληλοι δηλαδή οι «εκλεκτοί» των υπουργών και των βουλευτών αυξήθηκαν το τελευταίο δίμηνο κατά 165 στο σύνολο!!!!!!

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των επίσημων στοιχείων της ηλεκτρονικής εφαρμογής apografi.gov.gr στις 9 Σεπτεμβρίου του 2013,ο αριθμός των Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου, με τον χαρακτηρισμό της εργασιακής τους σχέσης ως «μετακλητοί» ανέρχεται σε 1.745 (1.197 υπάλληλοι και 548 επιστημονικοί συνεργάτες βουλευτών). Ωστόσο, σύμφωνα με στοιχεία που είχαν διαβιβαστεί στη Βουλή από τον κ. Μητσοτάκη τον περασμένο Ιούλιο στις 17.7.2013 οι «μετακλητοί» ανέρχονταν στους 1.580 !!!!!!!!!!!!!!!Δηλαδή…. την κρίσιμη περίοδο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, η οποία ζητά από την ελληνική κυβέρνηση μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου να έχουν τεθεί στο καθεστώς κινητικότητας 12500 δημόσιοι υπάλληλοι, κάποιοι υπουργοί και βουλευτές συνέχισαν το χαβά τους … αύξ��σαν το εργατικό προσωπικό στο γραφείο τους, αδιαφορώντας για την τύχη εκείνων των δημόσιων υπαλλήλων που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη!!!!

Και όλα αυτά ενώ στον ιδιωτικό τομέα η λαίλαπα της ανεργίας έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της, αφήνοντας πίσω της περίπου 1.500.000 ανέργους, οι οποίοι όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν την πολυτέλεια και τις γνωριμίες να γυρνάνε στα υπουργικά και βουλευτικά γραφεία και να προσλαμβάνονται την ώρα που το κράτος καταρρέει.........
.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top