«Ο Άκης ικετεύει για την αποφυλάκιση της Σταμάτη και δεν έχει πει ποτέ τίποτα για το παιδί του»

Χαμός στη δίκη- Άκης: «Σαν δεν ντρέπεστε»

«Ο Άκης ικετεύει για την αποφυλάκιση της Σταμάτη και δεν έχει πει ποτέ τίποτα για το παιδί του»

Καταπέλτης ήταν η συνήγορος του δημοσίου Ουρανία Μενδρινού, στην αγόρευσή της.

«Ο Νίκος Ζήγρας ήταν η κουρτίνα του Άκη Τσοχατζόπουλου. Το πρώτο βιολί και το δεξί χέρι του πρώην υπουργού» τόνισε για τον εξάδελφο και συγκατηγορούμενο του Τσοχατζόπουλου.

«Αποδεικνύεται αναντικατάστατος γιατί όταν έφυγε άρχισαν οι βεβιασμένες κινήσεις και όλα πήγαν στραβά» πρόσθεσε για τον κ. Ζήγρα αναγνωρίζοντας όμως ότι ο κατηγορούμενος βοήθησε σημαντικά το έργο της Δικαιοσύνης αφήνοντας βέβαια την αξιολόγηση του στην κρίση του δικαστηρίου.

Και η Αρετή Τσοχατζοπουλου όμως, συμφώνα με τη δικηγόρο ήξερε για τα μαύρα χρήματα.

Είπε όμως ότι η στάση της δείχνει γενναιότητα «σε αντίθεση με την άθλια στάση του πατερά της, ο όποιος δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη για καμιά πράξη. Βλέπει τον πατέρα της να ικετεύει καθημερινά τους δικαστές για την αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη και ούτε μισή φόρα δεν τον βλέπει να κάνει το ίδιο για το παιδί του, που είναι και η ίδια μητέρα 3 ανήλικων παιδιών».

«Σαν δεν ντρέπεστε» ήταν η αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην Υπουργός αντέδρασε και στην αναφορά εκ μέρους της πολίτικης αγωγής για τον ρόλο της Βίκυς Σταμάτη και τις πολυτελείς αγορές της.

«Έκανε φιλότιμες προσπάθειες - είπε η πολιτική αγωγή - να πείσει ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ανάλγητων δημοσιευμάτων και ότι εκείνη έκανε τις αγορές της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα όμως δεν κάνει επισκευές 1.300.000 ευρώ σε σπίτι που δεν της ανήκει, ούτε έχει τζιπ 80.000 ευρώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top