Αβραμόπουλος: σε πείσμα των καιρών υπάρχει και η Ελλάδα του καθήκοντος

Απονομή διπλωμάτων σε εκπαίδευση Ευέλπιδων

«Σε πείσμα των καιρών υπάρχει η άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα του καθήκοντος, της τιμής, των αξιών, της άδολης αγάπης για την πατρίδα και αυτό είναι ένα μήνυμα που εκπέμπεται σήμερα από αυτή τη σεμνή, συνάμα δε και γεμάτη συμβολισμούς εκδήλωση» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά την τελετή απονομής διπλωμάτων και διακριτικών πτερύγων στους Ευέλπιδες, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στην πτώση με αλεξίπτωτο, στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο Αττικής.

«Πάνω από τις υλικές αξίες υπάρχουν οι ανώτερες ηθικές και πατριωτικές αξίες. Είναι ένα ακόμη μήνυμα που στέλνουμε σήμερα από αυτό το χώρο, όχι μονάχα στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα», ανέφερε επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για την εθελοντική εκπαίδευση των Ευέλπιδων ως αλεξιπτωτιστών, χωρίς να ζητήσουν αποζημίωση.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε επίσης το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο στην Πάχη Μεγάρων όπου ενημερώθηκε για το πρόγραμμα των ελικοπτέρων ΝΗ-90 του Στρατού Ξηράς.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Διοικητής του Β΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ζαχαρίας Βερίγος.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top