Βέλη Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Καλεί την ηγεσία της Κουμουνδούρου να πάρει θέση

Βέλη Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Βέλη κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας με αφορμή τηνεπίθεση στον Περιφε��ειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Σε ανακοίνωσή του λίγες ώρες μετά την επίθεση, το υπουργείο στέκεται στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων που «μόλις πριν από δύο ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα όχι απλώς καταδίκασε με ανακοίνωσή του την απόδοση εκ νέου στην τοπική κοινωνία τριών κατειλημμένων από αντιεξουσιαστές νοσοκομειακών κτιρίων, αλλά και κάλεσε σε “αντίσταση”!».

Στην ίδια ανακοίνωση, συνεχίζει το υπουργείο ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων τόνιζε στην ανακοίνωσή του πως «στην απαξίωση της Δημοκρατίας και την κοινωνική ισοπέδωση απαντάμε με αγώνα, στον φόβο απαντάμε με ελπίδα, στην καταστολή απαντάμε με αλληλεγγύη».

«Συμφωνεί με την ανακοίνωση; Τη θεωρεί άσχετη με την επίθεση στον Περιφερειάρχη; Θα επιβάλλει πειθαρχικές κυρώσεις για την προφανή προτροπή σε διάπραξη συγκεκριμένων πράξεων; Όποια και εάν είναι η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ένα είναι βέβαιο: Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δεν θα επιτρέψει στα πάσης φύσεως και ιδεολογικής προέλευσης «τάγματα εφόδου» να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «ζούγκλα». Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και θα συνεχίσουμε να κινούμαστε. Ας είναι βέβαιοι όλοι για αυτό» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top