Μανιάτης σε Παπούλια: Προχωρά ταχύτερα απ’ ότι υπολογίζαμε το θέμα των υδρογονανθράκων!

«Η Ελλάδα έχει πλέον αναβαθμισμένη γεωπολιτική θέση»

«Η Ελλάδα πια έχει μια απολύτως αναβαθμισμένη γεωπολιτική θέση, πολύ μεγαλύτερης σημασίας σήμερα απ' ότι είχε πριν μερικά χρόνια» τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης στον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος τόνισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι το θέμα με τις έρευνες υδρογονανθράκων προχωρά τάχιστα: «Προχωρούμε με μεγάλη ταχύτητα στην υλοποίηση όλων των στόχων της εθνικής ενεργειακής πολιτικής μας και μάλιστα πρέπει να σας πω ότι οι έρευνες υδρογονανθράκων -ένα θέμα για το οποίο έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία- προχωρούν ακόμη πιο γρήγορα απ' ότι είχαμε σχεδιάσει».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον υπουργό Περιβάλλοντος για την προσπάθεια που έχει κάνει για το θέμα των υδρογονανθράκων: «Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και έχω παρακολουθήσει με πόση επιτυχία και πόση εμμονή παρακολουθείτε τα ζητήματα για τα οποία με ενημερώνετε τώρα, που είναι πάρα πολύ σημαντικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top