Πάλι στα μαχαίρια ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για την επέμβαση στο ΕΜΠ

Διαβάστε αναλυτικά

Πάλι στα μαχαίρια ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για την επέμβαση στο ΕΜΠ

​Νέα αντιπαράθεση σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκολγου, σχετικά με την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο Πολυτεχνείο Αθηνών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, διερωτήθηκε εάν η αστυνομική επιχείρηση έγινε κατόπιν έγκρισης των πρυτανικών Αρχών.

Στο ίδιος ύφος κινήθηκε λίγο αργότερα και ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης να «καλλιεργήσει ένα γενικευμένο κλίμα τρομοκρατίας και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα νέα της μνημονιακά σχέδια.

«Οι τελευταίοι που μπορούν να μιλάνε για νομιμότητα είναι εκείνοι που εισβάλλουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα εν πλήρη αγνοία των πανεπιστημιακών αρχών, παραβιάζοντας ακόμα και το νόμο που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει», πρόσθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση Κεδίκογλου

«Οι χώροι προετοιμασίας παράνομων ενεργειών, που ήταν επί δεκαετίες σε κατάληψη, επιτέλους αποδόθηκαν στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Αυτό ήθελε όλη η Ελλάδα, εκτός βεβαίως από τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος σε δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την κόντρα συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο σχόλιο του. «Οι τελευταίοι που μπορούν να μιλάνε για νομιμότητα είναι εκείνοι που εισβάλλουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα εν πλήρει αγνοία των πανεπιστημιακών αρχών, παραβιάζοντας ακόμα και το νόμο που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει» τόνισε η Κουμουνδούρου και πρόσθεσε «Η προσπάθειά της κυβέρνησης να καλλιεργήσει ένα γενικευμένο κλίμα τρομοκρατίας και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα νέα της μνημονιακά σχέδια, θα πέσει στο κενό»

«Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει όσους θέλουν να χρησιμοποιούν λοστάρια, κάλυκες όλμων και πρώτες ύλες για μολότοφ…»ανταπάντησε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Βίντεο alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top