Μιχελάκης: Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα

«Είναι βέβαιο πως οι εταίροι μας θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους»

Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα τονίζει σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

«Δεν αντέχει ούτε η πραγματική οικονομία ούτε η κοινωνία, αλλά ούτε και η κυβέρνηση νέες αυξήσεις φόρων και νέα οριζόντια μέτρα σε μισθούς και συντάξεις. Τέτοια μέτρα –όπως κατ’ επανάληψη έχει πει ο πρωθυπουργός- δεν πρόκειται να υπάρξουν» λέει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως «σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση για την περίοδο μετά τον Ιούλιο του 2014, είναι βέβαιο πως από τη στιγμή που τηρούμε τις δεσμεύεις μας θα τηρήσουν και οι εταίροι μας τις δικές τους».

Παράλληλα ο κ. Μιχελάκης ξεκαθαρίζει ότι θα πρέπε�� να προχωρήσει άμεσα η αξιολόγηση προσωπικού στους δήμους της χώρας ώστε να μην χρειαστούν άλλες οριζόντιες περικοπές: «Σε ό,τι αφορά ειδικότερα, τους δήμους, έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στη φάση της κινητικότητας και του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου.Όμως, για να μην υπάρξουν άλλες περι��οπές, θα πρέπει να προχωρήσουν στην αξιολόγηση δομών και προσωπικού. Έτσι ώστε να διαπιστωθεί ποιες υπηρεσίες σε συγκεκριμένους δήμους είναι υπερστελεχωμένες και ποιες όχι, αλλά και ποιοι δήμοι σε σχέση με κάποιους άλλους, έχουν πλεονάζον προσωπικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top