Ωραίο: Ανακοίνωσαν κατάργηση Οργανισμού και μετά… έκαναν πρόσληψη!

Τριγμοί στην κυβέρνηση - Τι απαντά το περιβάλλον του πρωθυπουργού

Να τρέχεις να συμμαζέψεις το Δημόσιο, να κάνεις κινητικότητες, διαθεσιμότητες κλπ. και μετά να προσλαμβάνεις σε Οργανισμό που καταργείς! Γίνεται; Στην Ελλάδα, ναι!

Μόλις χθες ανακοινώθηκε η πλήρωση έξι θέσεων γραμματέων που έμειναν «ορφανές» μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και των στελεχών της από την κυβέρνηση.

Ωστόσο, η μία εξ αυτών (η γενική γραμματεία Εθνικού Κέντρου, Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης, στην οποία διορίστηκε η -προερχόμενη από τη ΝΔ- δικηγόρος Χρυσούλα Μουκίου προκάλεσε ενδοκυβερνητικούς τριγμούς εν μέσω θέρους! Ο λόγος είνα�� ότι ο συγκεκριμένος Οργανισμός συμπεριλαμβάνεται στο οργανόγραμμα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης προς… κατάργηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε έντονα μέσω της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου θεωρώντας αδιανόητο να γίνεται αγώνας δρόμου για τη μείωση του προσωπικού του Δημοσίου και να στέλνεται το μήνυμα στους πολίτες ότι αυξάνονται οι κρατικοί αξιωματούχοι και μάλιστα από διορισμούς σε υπό κατάργηση Οργανισμούς! Για το θέμα, μάλιστα, ενημερώθηκε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, πάντως, εξηγούν ότι η συγκεκριμένη πρόσληψη έγινε για καθαρά νομικούς λόγους καθώς δεν γινόταν να παραμείνει η θέση κενή μέχρι να καταργηθεί ο Οργανισμός…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top