Διπλή κόντρα ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα Σαμαρά και τη συγκέντρωση στη Ν.Υόρκη

Κεδίκογλου: «εθνικά επιζήμιος ο ΣΥΡΙΖΑ», ΝΔ: «είστε γραφικοί για λύπηση»

Διπλή κόντρα  ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα Σαμαρά και τη συγκέντρωση στη Ν.Υόρκη

Με πολύ σκληρή δήλωση σχολίασαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου και το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, αφενός την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα αποτελέσματα της επίσκεψης Σαμαρά και αφετέρου την είδηση για συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη, σχετικά με την εκεί επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Ο κ. Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στις Η.Π.Α. δήλωσε συγκεκριμένα:

«Αδυνατώντας να καταλάβει πόσο σοβαρός είναι ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να αντιλαμβάνεται και να ερμηνεύει τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα των εσωτερικών ισορροπιών και των ψηφοθηρικών επιδιώξεών του. Χαμένος στον κομματικό του μικρόκοσμο, δεν είναι μόνο πολιτικά ξεπερασμένος, αλλά και εθνικά επιζήμιος.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός μάχεται για την αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού και επιτυγχάνει τη διεθνή στήριξη της εθνικής προσπάθειας, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί μικρόψυχα να υπονομεύσει με κάθε τρόπο τον αγώνα. Η μιζέρια είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα…

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ επίσης, σχολίασε για τη συγκέντρωση την οποία διοργανώνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης:

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός μάχεται, εντός και εκτός συνόρων, για τα εθνικά συμφέροντα και για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, κάποιοι γραφικοί επιδίδονται σε ασκήσεις αριστεροφροσύνης με μόνο στόχο να πλήξουν την Πατρίδα.

Τους παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού λαού αλλά είναι μάλλον για λύπηση, αφού δεν κατάφεραν να “μαζευτούν”. Τρεις και ο κούκος ως συνήθως και πρωτοπόροι στην ανοησία όπως πάντα!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top