Βενιζέλος: Μέχρι τη ΔΕΘ θα έχει υπογραφεί η νέα προγραμματική συμφωνία

«Όχι» σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας από ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Μέχρι τη ΔΕΘ θα έχει υπογραφεί η νέα προγραμματική συμφωνία

Μέσα στον επόμενο μήνα θα υπογραφεί η επικαιροποιημένη προγραμματική συμφωνία της δικομματικής κυβέρνησης, όπως ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε στη χθεσινή σύσκεψη με τους «πράσινους» υπουργούς ότι η νέα προγραμματική συμφωνία θα είναι έτοιμη μέχρι τη ΔΕΘ, τονίζοντας μάλιστα ότι θα έχει μορφή εθνικού σχεδίου για τη χώρα.

Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον πρωθυπουργό, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, ενώ ζήτησε από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να έχουν καλύτερη επικοινωνία με τους βουλευτές του κόμματος.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ συζήτησε με τους «πράσινους» υπουργούς το «καυτό» ζήτημα της κινητικότητας, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να εμφανίζονται λογικές οριζόντιας λύσης και πως πρέπει να γίνει αξιολόγηση των δομών και των προσώπων του δημοσίου τομέα ώστε να προχωρήσει η διαθεσιμότητας με αξιοκρατία.

Αντίθετο με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας το ΠΑΣΟΚ

Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την αντίθεσή του.

Πριν το «πράσινο» υπουργικό συμβούλιο, ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτής με δήλωσή του κατέστησε σαφή την αντίθεση του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο άρσης των πλειστηρ��ασμών για την πρώτη κατοικία.

«Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την αντίθεσή του σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, ιδιαίτερα σήμερα που η ελληνική οικογένεια βιώνει τις αρνητικές συνέπειες της κρίσης. Τονίζουμε ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αναφορές τους και να μη δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και αναστάτωσης στους πολίτες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μωραΐτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top