Μαλλιοτραβήγματα για τη «Νέα Ελλάδα» και στη μέση ο… Αβραμόπουλος!

Hot topic το όνομα του κόμματος στο πολιτικό παρασκήνιο!

Μαλλιοτραβήγματα για τη «Νέα Ελλάδα» και στη μέση ο… Αβραμόπουλος!

Ήταν να μην το αναφέρει καμιά… 20αριά φορές ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ!

Έκτοτε, οι φήμες οργιάζουν ότι η «Νέα Ελλάδα» θα είναι είτε το νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά είτε η μετονομασία της Νέας Δημοκρατίας!

Το θέμα της «Νέας Ελλάδας» αποτελεί hot topic στο πολιτικό παρασκήνιο και ο λόγος δεν είναι μόνο η αποκωδικοποίηση των προθέσεων του πρωθυπουργού αλλά και το… όνομα αυτό καθ’ ευατό!

Η ονομασία «Νέα Ελλάδα» φαίνεται να έχει ιδιαίτερη απήχηση και οι μνηστήρες είναι πολλοί!

Ήδη, από το 2010 έχει ιδρυθεί το κόμμα «Νέα Ελλάδα - Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα Πολιτών» με πρόεδρο τον Ηλία Μαρκόπουλο.

Μόλις πριν από λίγους μήνες, στις 15 Απριλίου 2013 ανακοινώθηκε η ίδρυση από τον Ανδρέα Λοβέρδο της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», του κόμματος του οποίου ο ίδιος προσωρινά (μέχρι την ανάδειξη προέδρου) ηγείται.

Μετά την αναφορά του Αντώνη Σαμαρά σε «Νέα Ελλάδα» στην ομιλία του, ήρθε και η σειρά του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου να μιλήσει στο συνέδριο, κάνοντας και ο ίδιος αναφορά πολλάκις σε «Νέα Ελλάδα».

Όπως φαίνεται, ο κ. Αβραμόπουλος είναι αυτός που έχει άσσο στο μανίκι του! Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει κατοχυρώσει την ονομασία «Νέα Ελλάδα», έχοντας μάλιστα εκδώσει και προεκλογική εφημερίδα με το όνομα αυτό!

Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος ο Ανδρέας Λοβέρδος διάλεξε και τη λέξη «Συμφωνία» στο όνομα του κόμματος καθώς όταν συνεργάτες του πήγαν στο Πρωτοδικείο για την κατοχύρωση του ονόματος «Νέα Ελλάδα» έμαθαν ότι τους είχε προλάβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top