Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ συνεχίζει να υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας

«Πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις»

«Η Δημοκρατική Αριστερά, που δεν μετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, συνεχίζει να στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, καθώς και την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, ώστε να ξεπεράσει η Ελλάδα τη βαθιά κρίση» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης στον Ευρωπαίο επίτροπο Κοινωνικών Υποθέσεων Λάσλο Άντορ, τον οποίο συνάντησε σήμερα στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε στον Ευρωπαίο Επίτροπο ότι μπορεί να προχωρήσει σύντομα η Ευρώπη στο δρόμο της ανάπτυξης, εγκαταλείποντας τις πολιτικές της λιτότητας και της ύφεσης.
Από την πλευρά του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος επικεντρώθηκε στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί αποφασιστικά η ανεργία, ιδιαίτερα των νέων, που σημαίνει την όσο γίνεται μεγαλύτερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών ταμείων, αλλά και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να περιλάβουν και το δημόσιο τομέα.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη προώθησης ενός ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top