Τα λόγια πετούν αλλά, ��ι υπογραφές μένουν..!!!

Δείτε τι αποκαλύπτει ο Χατζηδάκης για Βενιζέλο και Κουβέλη

Τα λόγια πετούν αλλά, οι υπογραφές μένουν..!!!

Αισιόδοξος πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα βρουν τελικά τη «χρυσή τομή» για την ΕΡΤ εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τους κυβερνητικούς τριγμούς που έχουν προκύψει μετά το «μαύρο» στη ραδιοτηλεόραση.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αντιληπτό πως η χώρα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογές για τον λόγο ότι δεν είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε αυτό που όλοι μαζί συμφωνήσαμε εδώ και κάμποσους μήνες. Κι αυτό που συμφωνήσαμε ήταν ότι θα απομακρυνθούν 2 χιλιάδες υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου και άλλοι δύο χιλιάδες μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτό το συμφώνησαν και τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, πετώντας το μπαλάκι των ευθυνών στους κυβερνητικούς εταίρους Βενιζέλο και Κουβέλη.

Μιλώντας στο Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real fm, ο κ.Χατζηδάκης τόνισε πως οποιαδήποτε και αν είναι η άποψη του καθενός για την ΕΡΤ , «υπάρχει κάτι χειροπιαστό και συγκεκριμένο: η διεθνής δέσμευση της χώρας».

«Αυτοί οι οποίοι διαφωνούν με την ΕΡΤ πρέπει να μας εξηγήσουν από που αλλού θα φύγουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, για να μην σταθώ ότι εδώ και καιρό θα έπρεπε να είχε γίνει αυτό το πράγμα βεβαίως, διότι η δέσμευση της χώρας υπάρχει από τις αρχές του χρόνου» πρόσθεσε ο υπουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top