Φ-ΕΡΤ-Ε κάποιον να τους ηρεμήσει ρε παιδιά! ΧΑΜΟΣ στη Βουλή!

Άγριος καυγάς Στουρνάρα-Λαφαζάνη

Φ-ΕΡΤ-Ε κάποιον να τους ηρεμήσει ρε παιδιά! ΧΑΜΟΣ στη Βουλή!
​«Μαύρο» έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο στον Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού οικονομικών για το λουκέτο της ΕΡΤ!
Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα, καταγγέλλοντας ότι αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται σε ιδιωτικούς σταθμούς με τη συνοδεία εισαγγελέα προκειμένου να κάνουν συλλήψεις επειδή αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Στείλατε ένα αυθαίρετο e- mail με το οποίο απειλείτε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς με κυρώσεις. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε στις πιο σκοτεινές περιόδους της χώρας. Σας καταγγέλλουμε και αυτή τη στιγμή απαιτούμε να ανακαλέσετε αυτές τις απαράδεκτες και αυταρχικές πράξεις. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα σε μια δημοκρατία να ενεργείτε με αυτόν τον τρόπο. Ο οποίος τρόπος δεν είναι ότι καταργεί η κυβέρνηση όλους τους θεσμούς, καταργεί κάθε έννοια επικοινωνίας», είπε ο κ. Λαφαζάνης και κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να ανακαλέσει αμέσως την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και πρώτα από όλα να ανοίξει το σταθμό της Βουλής που είναι σταθμός της δημοκρατίας.

«Δεν έχετε δικαίωμα να τον μαυρίζετε το σταθμό της Βουλής. Να ανοίξετε αμέσως το κανάλι, να πάρετε αμέσως πίσω τις αυταρχικές πράξεις. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε δημοκρατικά να απαλλάξετε τη χώρα από την παρουσία σας», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Στουρνάρα, ο οποίος αφού «επέστρεψε αυτολεξεί» τα περί αυταρχισμού στον κ. Λαφαζάνη, εξομολογήθηκε ότι «σαφώς η απόφαση για την προσωρινή κατάργηση της ΕΡΤ δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν από εμάς».

«Δεν είμαστε κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε κύριοι. Όσα είπατε περί αυταρχισμού σας τα επιστρέφω. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την περιουσία της ΕΡΤ γιατί είναι περιουσία του ελληνικού λαού. Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την περιουσία της ΕΡΤ και να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μέσα από έναν σύγχρονο και διαφανή φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που σέβεται και εφαρμόζει τους κανόνες της χρηστής διοίκησης», συμπλήρωσε ο κ. Στουρνάρας, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr.

Tι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις Στουρνάρα; Aποχώρησε από την αίθουσα ως συνήθως, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top