Επειγόντως συνάντηση με τον Σαμαρά ζητούν Βενιζέλος & Κουβέλης-Κινδυνεύει η κυβερνητική συνοχή

«Λες και δεν έγινε συνάντηση την Κυριακή» η πρώτη αντίδραση από Μαξίμου

Επειγόντως συνάντηση με τον Σαμαρά ζητούν Βενιζέλος & Κουβέλης-Κινδυνεύει η κυβερνητική συνοχή

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ζήτησαν λίγο μετά την έκτακτη συνάντηση τους οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά και τη γενικότερη λειτουργία της κυβέρνησης.

Τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΔΗΜΑΡ δήλωσαν πως η ΕΡΤ χρειάζεται ριζική μεταρρύθμιση, αναδιάρθρωση και εξορθολογισμό, ωστόσο τόνισαν πρέπει να είναι συμφωνημένα και να γίνουν με την ΕΡΤ ανοιχτή.

Ε.Βενιζέλος: "Ελπίζω τα μηνύματα μας να γίνουν από όλους αντιληπτά"

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως κανείς δεν θέλει να διαταραχτεί η πορεία της χώρας." Τα τρία κόμματα έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια και μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια αλλά σε βάση ειλικρινή και ισότιμη. Είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα θεσμικής λειτουργίας και κανόνων στη λειτουργία της κυβέρνησης ".

Φ.Κουβέλης: "Θέλουμε να βρεθεί λύση"

"Η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση έγινε γιατί θέλουμε να δώσουμε λύση και αυτή τη λύση πρέπει να την εξασφαλίσουμε με κάθε τρόπο. Απευθύνουμε πρόσκληση στον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να υπάρξει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για την εξεύρεση λύσης της ΕΡΤ. Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των αρχηγών. Η ΕΡΤ έχει ανάγκη από εξορθολογισμό και αναδιάρθρωση αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν με την ΕΡΤ ανοιχτή" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Η πρώτη αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τις δηλώσεις των κυρίων Κουβέλη και Βενιζέλου σημείωναν: "λες και δεν έγινε συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Κυριακή"¨

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top