Μόνο στο STAR: Όλο το σχέδιο για το πώς και πότε θα ανοίξει ξανά η ΕΡΤ

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό

​Το καυτό θέμα του λουκέτου στην ΕΡΤ ήταν στο επίκεντρο της έκτακτης σύσκεψης που έγινε πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού . Μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Δ. Σταμάτης , ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μ.Βολουδάκης και 20 βουλευτές από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, τους οποίους ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για το σχέδιο κλεισίματος της ΕΡΤ .

Ο Αντώνης Σαμαράς διεμήνυσε προς τους συνεργάτες και βουλευτές του πως το κλείσιμο της ΕΡΤ θα π��οχωρήσει ακόμη και αν αντιδράσουν οι κυβερνητικοί εταίροι δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Είπε χαρακτηριστικά «εάν δεν συμφωνήσουν , ας ρίξουν την κυβέρνηση» .

To κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοινώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Πως θα ανοίξει ξανά η ΕΡΤ το Φθινόπωρο

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους συνεργάτες τους για το πώς θα επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ το Φθινόπωρο . Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν όχι περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί) και μάλιστα μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ .

Με τα λεγόμενα ο πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί πως η επαναλειτουργία της ΕΡΤ μπορεί να γίνει αργά το Φθινόπωρο και όχι μέσα στο Σεπτέμβριο όπως είχε διαρρεύσει μέχρι τώρα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top