Αρνήθηκες τη γενοκτονία των Ποντίων; Φυλακή και πρόστιμο 20.000 ευρώ!

Κατέθεσε αντιρατσιστικό και η Χρυσή Αυγή φωτογραφίζοντας τη Ρεπούση!

Αρνήθηκες τη γενοκτονία των Ποντίων; Φυλακή και πρόστιμο 20.000 ευρώ!

Τι νομίζατε; Ότι το είπε και δε θα το έκανε; Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε και αυτή με τη σειρά της σχέδιο νόμου για την πάταξη του ρατσισμού, προτείνοντας μέχρι και ποινές φυλάκισης για όσους εκφράζουν αντίθετη άποψη!

Το σχέδιο νόμου στοχεύει, όπως τονίζει η Χρυσή Αυγή, στην «πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων», ενώ σε ανακοίνωση της τονίζει πως «θεσπίζεται ιδιώνυμο αδίκημα για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών και η Χρυσή Αυγή λύνει άμεσα αυτό το μείζον θέμα, στέλνοντας στη φυλακή κάθε λαθρομετανάστη που παρανομεί».

Ειδικότερα, στο άρθρο 1 του νομοσχεδίου με τίτλο «Αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης», αναφέρει: «Όποιος, ευρισκόμενος παράνομα στο ελληνικό έδαφος ή έχοντας εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις (ασχέτως εάν μεταγενέστερα απέκτησε με οποιονδήποτε τρόπο καθεστώς νόμιμης παραμονής), τελέσει με δόλο πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την πράξη με κάθειρξη. Σε περίπτωση που διαπράξει κακούργημα, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την πράξη με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών».

Την ίδια ώρα, στο άρθρο 3 με τίτλο «Διαφύλαξη Εθνικής Μνήμης», φωτογραφίζοντας τη Μαρία Ρεπούση, προτείνει φυλακή τουλάχιστον δύο ετών και πρόστιμο 10-20.000 ευρώ για όποιον αρνηθεί η εκμηδενίζει τη σημασία εγκληματών γενοκτονίας. Χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο 3: «Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top