Αγριεύει το ΠΑΣΟΚ: Παρακάμπτει τη ΝΔ για το αντιρατσιστικό και ζητά συζήτηση στην Ολομέλεια

Επιστολή Μανιάτη στον πρόεδρο της Βουλής

Αγριεύει το ΠΑΣΟΚ: Παρακάμπτει τη ΝΔ για το αντιρατσιστικό και ζητά συζήτηση στην Ολομέλεια

​Το είπαν και το έκαναν στο ΠΑΣΟΚ! Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες, πως η Ιπποκράτους θα ζητούσε από τον πρόεδρο της βουλής, να έρθει στην Ολομέλεια προς συζήτηση και ψήφιση η πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, η οποία έχει κατατεθεί στις 21 Μαρτίου 2013, επαληθεύτηκαν!

Το πρωί τη�� Τρίτης και μετά από εντολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Γιάννης Μανιάτης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ζήτησε την εισαγωγή στην Ολομέλεια προς συζήτηση και ψήφιση της συγκεκριμένης πρότασης νόμου του ΠΑΣΟΚ

«Ζητούμε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, να προωθηθεί άμεσα για συζήτηση και ψήφιση στην αρμόδια Επιτροπή και την Ολομέλεια της Βουλής, η Πρόταση Νόμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. «Καταπολέμηση Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας», την οποία έχουμε καταθέσει ως Κοινοβουλευτική Ομάδα από 21 Μαρτίου 2013.» αναφέρει στην επιστολή του ο κ.Μανιάτης μετά τη διαφωνία για το αντιρατσιστικό στη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Για τον κ.Μανιάτη και τους υπόλοιπους "συντρόφους" υπάρχει μεγάλη ανάγκη αλλαγής του νόμου, προκειμένου να ενισχυθεί η συνοχή και η ασφάλεια των πολιτών αλλά και να θωρακιστεί το δημοκρατικό πολίτευμα, όπως τονίζεται στην εν λόγω επιστολή!

Τα όργανα τώρα ξεκινούν μετά και από αυτή την εξέλιξη!

Όλα «ΟΚ» διαμηνύουν στη ΝΔ

Στο Μαξίμου από την άλλη πλευρά προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη διαφωνία των πολιτικών αρχηγών σε σχέση με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αμβλύνοντας τις εντυπώσεις που προκάλεσε χθες η δημόσια διαφωνία των κυρίων Βενιζέλου και Κουβέλη με την επιλογή της ΝΔ να μην προχωρήσουν το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη.

Πάντως, από το γαλάζιο στρατόπεδο τονίζουν ότι η ΝΔ είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί η νομοθεσία που ήδη υπάρχει . Επίσης στη Συγγρού θεωρούν ότι είναι αναγκαίο να γίνει μια ρητή αναφορά στα εγκλήματα του ναζισμού.

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top