Μετά το συνέδριο της ΝΔ θα γίνει ο ανασχηματισμός επανέλαβε ο Φ. Κουβέλης

Μιλώντας σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ στα Ιωάννινα

Μετά το συνέδριο της ΝΔ θα γίνει ο ανασχηματισμός επανέλαβε  ο Φ. Κουβέλης
Μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας - στα τέλη Ιουνίου - θα γίνει ο ανασχηματισμός, επανέλαβε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ στα Ιωάννινα.Ο κ. Κουβέλης απάντησε αρνητικά σε ερώτηση για τον εάν η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσσιαλο και διευκρίνισε για το ζήτημα των συνεργασιών: «Εμείς είμαστε ανοιχτοί για να συγκροτήσουμε το χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, όχι με συμπτύξεις κομμάτων, όχι με συναντήσεις κορυφής, αλλά με ουσιαστικό διάλογο, με συνεργασία, με συμμαχία, με αστερισμούς κι��ήσεων βεβαίως και προσώπων. Αλλά αυτή τη στιγμή που με ρωτάτε στην βάση ορισμένων ονομάτων, σας λέω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διέψευσε τις φήμες ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές του χρόνου τον Μάιο και διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όπως ο νόμος πλέον προβλέπει.

Για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στη χώρα μας ο κ. Κουβέλης δήλωσε: «Η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, βεβαίως έχουμε απομακρυνθεί από τον κίνδυνο της χρεωκοπίας, γνωρίζουμε τα σημάδια του δρόμου που μπορεί να οδηγούν στη έξοδο από την κρίση, γι’ αυτό και προσπαθούμε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Οι θέσεις εργασίας, θα δημιουργηθούν μόνο με την ανάπτυξη».

​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top