Ποια λίστα Λαγκάρντ ρε παιδιά… ΕΔΩ είναι όλα τα λεφτά!!!

Γκερέκου,Ράπτη & Καϊλή στις ομορφότερες γυναίκες της πολιτικής στον κόσμο

Ποια λίστα Λαγκάρντ ρε παιδιά… ΕΔΩ είναι όλα τα λεφτά!!!

​Μια ματιά στη λίστα με τις ομορφότερες γυναίκες της πολιτικής στον πλανήτη αρκεί για να ξεχάσει κανείς... τα εκατομμύρια και τις μυστήριες συναλλαγές που κρύβονται πίσω από τη λίστα Λαγκάρντ!

Στον HOT κατάλογο με τις πιο όμορφες γυναίκες της πολιτικής στον κ��σμο φιγουράρουν όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις Ελληνίδες !

Η Άντζελα Γκερέκου, η Έλενα Ράπτη και η Εύα Καϊλή εντυπωσίασαν τους Ιταλούς αναγνώστες γνωστού περιοδικού και κέρδισαν μια θέση στις καρδιές τους !!

scan0045_h_633_451.jpg

Τα γατίσια μάτια της και η σπάνια ομορφιά της κ.Γκερέκου, την κατέταξαν όχι άδικα στην δεύτερη θέση της λίστας, ενώ μέσα στη δεκάδα και συγκεκριμένα στην 7η θέση βρέθηκε η χυμώδης Θεσσαλονικιά και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έυα Καϊλή .

eva.jpg

Στον αριθμό «9» της λίστας που «κολάζει» εισαγγελείς, δικαστές και… ψηφοφόρους συναντάμε την όμορφη Έλενα Ράπτη της ΝΔ! Η γνωστή βουλευτής εκτός από δραστήρια και έξυπνη είναι ιδιαίτερα κομψή και φινετσάτη . Όπου βρεθεί και όπου σταθεί η «γαλάζια» βουλευτίνα ξέρει καλά πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί και το χαμόγελο της!

Politisians-Rapti-01-goog.jpgimagesCAACNWDW.jpg

Την πρώτη θέση πάντως κέρδισε μια πρώην υπουργός του Καβαλιέρε!!! Τυχαίο;;; Μάλλον όχι …. αφού ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι γνωστός για τα υψηλά στάνταρ του στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής Μεσημεριανή Μελέτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top