Χριστοδουλάκης για Αγγελοπούλου: «πρέπει να ντρέπεται»

«Ήμουν ΥΠΟΙΚ και όχι ταμίας του Ρογκ για να υπακούω»

Στην αντε��ίθεση περνά ο «τσάρος» της οικονομίας επί Κώστα Σημίτη, Νίκος Χριστοδουλάκης, απαντώντας στα όσα του καταλογίζει η Γιάννα Αγγελοπούλου στο βιλίο της, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής».

«Λέει ψέματα, πρέπει να ντρέπεται» αναφέρει σε άλλο σημείο. «Εγώ δεν την έβρισα ποτέ ούτε το συνηθίζω με κανέναν. Προτιμώ τα επιχειρήματα. Δεν είχα κανέναν λόγο άλλωστε να τη βρίσω αλλά ούτε και να την κολακεύσω, όπως δουλικά έκαναν τόσοι και τόσοι. Προφανώς η κυρία θα ήθελε να χρησιμοποιεί τον υπουργό Οικονομικών ως ταμία για να δίνει εντολές επιταγών και να τον διατάζει. Αλλά εγώ ταμίας του Ρογκ δεν έγινα ποτέ , ήμουν ο υπουργός Οικονομικών» διευκρινίζει.

Ο κ. Χριστοδουλάκης επισημα��νει ότι η κ. Αγγελοπούλου ως πρόεδρος των 2004 έκανε πολλές σπατάλες, με αποτέλεσμα οι Ολυμπιακοί να κοστίσουν 2 δις. ευρώ παραπάνω (7 δις. αντί για 5).

«Τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι αισθητά λιγότερα αν πολλές εγκαταστάσεις νοικιάζονταν ως λυόμενες, αντί να τις αγοράζουν καινούργιες» επισημαίνει και προσθέσει: «χίλιες φορές προτιμούσα να αυξήσω τα επιδόματα για τους φτωχότερους απ’ το να αγοράζω χαλιά και μάρμαρα για τις εγκαταστάσεις».

​​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top