Νέο ράπισμα Βενιζέλου σε Γιώργο: Φεύγει το ΠΑΣΟΚ από τη Σοσιαλιστική Διεθνή;

Κοντά στο νέο φορέα υπό τους Γερμανούς Σοσιαλδημοκράτες η Ιπποκράτους

Νέο ράπισμα Βενιζέλου σε Γιώργο: Φεύγει το ΠΑΣΟΚ από τη Σοσιαλιστική Διεθνή;

Σε άλλο επίπεδο μεταφέρεται η κόντρα του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού μετά τη «μαύρη τρύπα» των 116 εκ. ευρώ, έρχεται η σειρά της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες (SPD), το δεύτερο ισχυρότερο κόμμα της Γερμανίας, εγκαταλείπουν την οργάνωση, υποστηρίζοντας ότι η Διεθνής είναι πλέον ένας σι��πηλός, απλός θεατής των κοσμογονικών εξελίξεων που συμβαίνουν στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια! Μάλιστα, έχουν ήδη αποφασίσει τη συγκρότηση ενός νέου φορέα (πιθανότατα θα ανακοινωθεί στις 22 Μαΐου όπου θα πραγματοποιηθεί στη Λειψία η εκδήλωση για τα 150 χρόνια του SPD) στον οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι τουλάχιστον 50 συγγενικών κομμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου εξετάζει να αποχωρήσει από τη Σοσιαλιστική Διεθνή στην οποία προεδρεύει ο Γιώργος Παπανδρέου για να ενταχθεί στον νέο φορέα που θα δημιουργήσουν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες.

Μια τέτοια κίνηση ασφαλώς και θα βάλει οριστικά ταφόπλακα στις σχέσεις Βενιζέλου-Παπανδρέου, οι οποίες κρέμονται από μια κλωστή με φόντο τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ..

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top