Έπεσε ξύλο στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων!

Έπεσε θύμα επίθεσης γυναίκα πρώην βουλευτής του κόμματος…

Έπεσε ξύλο στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων!
Έπεσε… ξύλο στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως αποκαλύπτεται από φωτογραφίες που είδα�� το φως της δημοσιότητας!
Η πρώην βουλευτής του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου δέχτηκε επίθεση χθες από μέλος της γραμματείας οργανωτικού του κόμματος, κατά το ιδρυτικό του Συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, o καβγάς ξεκίνησε όταν το συγκεκριμένο στέλεχος ζήτησε από την πρώην βουλευτή να σηκωθεί από την θέση που καθόταν, υποστηρίζοντας ότι προοριζόταν για τον ίδιο. Ακολούθησε λογομαχία, εις επήκοον όλων και ενώ διεξάγονταν οι εργασίες του συνεδρίου, με το στέλεχος να εξαπολύει φραστική επίθεση στην πρώην βουλευτή.
Η τελευταία τον ακολούθησε όμως στους διαδρόμους, όπου και άρχισε να φωνάζει με τη σειρά της. Τότε, προς γενική κατάπληξη, όπως υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, το στέλεχος της γραμματείας οργανωτικού επιτέθηκε με… μπουνιές και κλωτσιές στην κ. Πρεβεζάνου, μέχρι να παρέμβουν οι παρευρισκόμενοι τυχαία στο επεισόδιο και να τον σταματήσουν! Μάλιστα, η κ. Πρεβεζάνου φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μetropolitan, προκειμένου να τη δοθούν οι πρώτες βοήθειες…

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο aegaio.blogspot.gr.
​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top