Φ. Γεννηματά: «Νιώθω προσωπικά προδομένη από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου»

«Ο Α. Τσοχατζόπουλος πρόδωσε την αγάπη του κόσμου και τον Α. Παπανδρέου»

Φ. Γεννηματά: «Νιώθω προσωπικά προδομένη από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου»

«Προσωπικά προδομένη» από την εξέλιξη της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η κα Γεννηματά μίλησε με σκληρά λόγια για τον πρώην «σύντροφό» της και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι σαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του λαού και του Ανδρέα Παπανδρέου θα έπρεπε να ντρέπονται.

«Αισθάνομαι προσωπικά προδομένη από αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι άνθρωποι, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος που εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη του κόσμου, την εμπιστο��ύνη των στελεχών, την εμπιστοσύνη του Ανδρέα Παπανδρέου και την πρόδωσαν τελικά, θα έπρεπε να ντρέπονται», είπε.

Τόνισε μάλιστα ότι σε αντίθεση με όσα λένε αρκετοί, η ίδια δεν ντρέπεται για το ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.

«Δεν πρόκειται να απολογηθώ για όλες αυτές τις καταστάσεις. Πρέπει να ντρέπονται αυτοί που φέρθηκαν μ’ αυτόν τον τρόπο. Την Πέμπτη συμπληρώνονται 19 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γεννηματάς. Το ΠΑΣΟΚ είχε και Γεννηματάδες, είχε και Μελίνα Μερκούρη, είχε και Πέτρο Μόραλη. Είχε και Αλευρά, είχε και Πεπονή, είχε πολλούς άλλους, εκατοντάδες χιλιάδες στελέχη που αγωνίστηκαν για οράματα και αξίες με εντιμότητα και ήθος και άλλαξαν την Ελλάδα. Εγώ δεν μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά, επειδή υπήρχαν αυτές οι εξαιρέσεις, εξαιρέσεις που θα πρέπει να ντρέπονται για τη συμπεριφορά τους, για την εξέλιξη που είχαν οι ιστορικές τους αυτές διαδρομές», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top