Τι έταξε ο Σαμαράς στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

«Υπάρχει και η Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους»

Τι έταξε ο Σαμαράς στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

​Με πιλότους και στελέχη της 331 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι διακρίθηκαν στη διεθνή άσκηση TLP του ΝΑΤΟ, συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός.

«Μας κάνατε όλους υπερήφανους και με το δικό σας παράδειγμα παίρνουμε κι εμείς δύναμη, γιατί κι εμείς αγωνιζόμαστε σε μια υπερπροσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαρά απευθυνόμενος στα στελέχη της Π.Α..

Ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε πως παρά τις τεράστιες περικοπές που έχουν υποστεί τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και δήλωσε ότι έχει πλήρη συναίσθηση του προβλήματο��, διαβεβαιώνοντας ότι προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με όλες του τις δυνάμεις.

«Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο θα φανεί το ξέφωτο. Η Πατρίδα θα αποδώσει και στους άντρες και στις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων αυτό που τους αξίζει. Για να αισθάνεστε κι εσείς ότι η δικιά σας η προσφορά στην Πατρίδα γίνεται με όρους σεβασμού και αξιοπρέπειας από την Πατρίδα», τόνισε ο κος Σαμαράς για να προσθέσει: «Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα που μας πληγώνει, υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους».

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top