Οργανωμένο σχέδιο εναντ��ον του κατήγγειλε ο Καμμένος

Ενημέρωσε και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Οργανωμένο σχέδιο εναντίον του κατήγγειλε ο Καμμένος
Οργανωμένο σχέδιο «πολέμου λάσπης» εναντίον του κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι κατασκευάσθηκαν πλαστά στοιχεία σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του προεκλογικά ( τα οποία τον εμφάνιζαν να έχει λάβει χρήματα από την ΕΥΠ) που είχαν ως συνέπεια, όπως υποστήριξε, την απώλεια της έδρας στα Ιωάννινα, επικαλούμενος δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc.

Για τον ίδιο λόγο εξαπέλυσε επίθεση σε εφημερίδα, σε ιστότοπο, σε «μεγαλοτραπεζίτη» που δεν κατονόμασε, σε σημερινό βουλευτή και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και σε… «κάποιους ξένους από τα Σκόπια».

Είχε προηγηθεί η συνάντηση του κ. Καμμένου ,με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε τον οποίο ενημέρωσε για το θέμα, ενώ ζήτησε να πληροφορηθεί την εξέλιξη των τριών μηνύσεων που είχαν υποβληθεί πριν από περίπου έναν χρόνο από τον τότε διοικητή της ΕΥΠ Κ. Μπίκα, μια προϊσταμένη της ΕΥΠ και τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε επίσης στις δηλώσεις διάψευσης που είχαν γίνει για τη φερόμενη εμπλοκή του υποψηφίου του κόμματός του στα Ιωάννινα Β. Χήτου, με την ΕΥΠ, από τον τότε διοικητή της Υπηρεσίας Κ. Μπίκα και τον σύλλογο εργαζομένων στην ΕΥΠ.

Ο κ. Καμμένο υποστήριξε επίσης ότι «τα ονόματα 14 δημοσιογράφων μπήκαν σε ισάριθμες αποδείξεις», προκειμένου να επιχειρηθεί η δυσφήμησή τους και προανήγγειλε ότι «θα κατατεθεί μήνυση εις βάρος όλων των εμπλεκομένων προσώπων, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται ήδη στη διάθεση της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, αλλά και κατά αυτών που αναπαρήγαγαν τα πλαστά έγγραφα με δημοσιεύματα εις γνώσιν της πλαστότητας αυτών».

Σε ανάλογες καταγγελίες προχώρησε μέσω του περιοδικού Hot Doc και ο δημοσιογράφος Κώστας Βεξεβάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει σχέδιο φυσικής του εξόντωσης.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top