Πρωινό… πατιρντί μεταξύ Στρατούλη-Γιακουμάτου για «Χούντες, δακρυγόνα και συλλήψεις»

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Πρωινό… πατιρντί μεταξύ Στρατούλη-Γιακουμάτου για «Χούντες, δακρυγόνα και συλλήψεις»

​«Άναψαν τα αίματα» στην πρωινή εκπομπή του Γ.Παπαδάκη με αφορμή το νέο κύκλο επεισοδίων στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης «κοντραρίστηκαν» με «χουντικούς» παραλληλισμούς και «δακρυγόνα»!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κος Στρατούλης, μιλώντας για την εισβολή της Αστυνομίας τ�� ξημερώματα σε σπίτια της Ιερισσού είπε πως «ούτε η Χούντα έκανε συλλήψεις τέτοια ώρα»!

«Δεν είναι σύλληψη ο τρόπος που έγινε, είναι απαγωγή» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιρρίπτοντας ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ για «καταδικαστέα και απαράδεκτη συμπεριφορά».

«Ο εκπρόσωπος Τύπου ανέλαβε την ευθύνη για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι αυτή επέλεξε τη συγκεκριμένη επιχειρησιακή πρακτική για τις συλλήψεις. Ούτε η χούντα έκανε συλλήψεις τέτοια ώρα. Είναι καταδικαστέο και απαράδεκτο» είπε χαρακτηριστικά ο κος Στρατούλης, προκαλώντας την αντίδραση του κου Γ.Γιακουμάτου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να γίνει το πρωί για να ετοιμάσει πάλι το σόου όπως την προηγούμενη φορά με τα δακρυγόνα. Με τα παιδάκια, με το σχολείο» του απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, με τον κύριο Στρατούλη να του λέει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε τα δακρυγόνα;».

Πάντως, ο κος Τσούκαλης της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι δεν είναι σωστό να μιλάμε για χούντα.

Βίντεο ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top