Αγκαλιές και φιλιά Στουρνά��α με Μανιτάκη στη συνάντηση στο ΥΠΟΙΚ!

Ολοκληρώθηκε η τετράωρη σύσκεψη με την τρόικα

Αγκαλιές και φιλιά Στουρνάρα με Μανιτάκη στη συνάντηση στο ΥΠΟΙΚ!
Πρώτη ανάρτηση 18.25

Ολοκληρώθηκε η, συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τα στελέχη της τρόικας, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά ακόμη θέματα ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup την Παρασκευή.

Στην συνάντηση είχε συμμετάσχει στην αρχή και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.​

Έπειτα από μία ώρα συζήτησης με την ομάδα Τόμσεν για το θέμα των υποχρεωτικών αποχωρήσεων δημοσίων υπαλλήλων, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, παρά τα όσα προηγήθηκαν στις μεταξύ τους σχέσεις, λόγω της στάσης τους απέναντι στην τρόικα, για το ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο!

«Δεν υπάρχει πρόβλημα και ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ μας», δήλωσαν εν χορώ οι δύο υπουργοί θέλοντας να διαλύσουν τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν στις μεταξύ τους σχέσεις την προηγούμενη Παρασκευή όταν ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος και διαπραγματεύεται με τους τροϊκανούς για τις απολύσεις στο Δημόσιο.

Ο κ. Μανιτάκης αποχώρησε από τη συνάντηση και οι συνομιλίες συνεχίζονται παρόντων του υπουργού Οικονομικών και του οικονομικού επιτελείου.

«Συζητούμε τα τελευταία σημεία. Υπάρχει κοινή στάση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μας», δήλωσε ο κ. Μανιτάκης.

Για την στάση της τρόικας ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέφερε ότι δεν ζητήθηκαν νέα στοιχεία, αλλά διευκρινίσεις, τις οποίες θα δώσει.

«Δε θέλω να προδικάσω την εξέλιξη των συζητήσεων, άλλωστε, εδώ και ενάμισι μήνα γίνονται οι συζητήσεις» επισήμανε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top