Παγκόσμια πρώτη: Διακαναλικός «σκυλοκαυγάς» Κωνσταντοπούλου-Μαρκογιαννάκη!

Του τα «έχωνε» στον ΑΝΤ1, της τα «έσουρνε» μέσω Mega!

Παγκόσμια πρώτη: Διακαναλικός «σκυλοκαυγάς» Κωνσταντοπούλου-Μαρκογιαννάκη!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για παγκόσμια πρώτη! Μετά τους καυγάδες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Προανακριτικής, τους καυγάδες στους διαδρόμους της Βουλής μετά τη συνεδρίαση, ήρθαν και οι… διακαναλικοί καυγάδες real time!

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η Ζωή κωνσταντοπούλου επιδόθηκαν σε νέο γύρο χαρακτηρισμών και κατηγοριών, μόνο που αυτή τη φορά δεν το έκαναν τετ-α-τετ αλλά μιλώντας την ίδια ώρα σε διαφορετικά κανάλια!

Πρώτη βγήκε στον αέρα του «Πρωινού ΑΝΤ1» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία τόνισε ότι ο λαός πρέπει να γνωρίζει πως το θέμα δεν είναι μόνο το τι έγινε «αλλά το τι εξακολουθεί να γίνεται» στην Προανακριτική.

Η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε ανοικτά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι «επεξεργάζονται σχέδια για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια» και χαρακτήρισε τον κ. Μαρκογιαννάκη «εκφραστή αυτών των σχεδίων», ο οποίος προσπαθεί «να αποτρέψει την εξέταση μαρτύρων».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και εκτόξευσε βαριές κατηγορίες δηλώνοντας ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης «συνεννοείται με τα εμπλεκόμενα μέλη πριν την εξέτασή τους» (!), προσθέτοντας ότι «δεν είναι βαρύ αυτό που λέω, είναι βαρύ αυτό που γίνεται».

Για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος χθες της επιτέθηκε φραστικά αποκαλώντας την «νούμερο», τόνισε ότι «οι λέξεις χαρακτηρίζουν αυτούς που τις εκτοξεύουν». Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι «ενεργεί ως συνήγορος υπεράσπισης του κ. Βενιζέλου».

Μαρκογιαννάκης: «Άμα το ήξερα, και πρωθυπουργία να μου τάζανε δε θα δεχόμουν»!

Λίγη λεπτά μετά, ο κ. Μαρκογιαννάκης έπαιρνε θέση στο στούντιο της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega».

Έχοντας πιθανότατα ενημερωθεί (έστω επιγραμματικά) για τα όσα είπε η κα Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής σημείωσε ότι είναι «θεσμικό πλέον το θέμα και δεν είναι απλά μια κόντρα βουλευτή με τον πρόεδρο της Επιτροπής».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης κατήγγειλε ανοικτά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έβαλε την κα Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ για να μην υπάρχει ομαλότητα, να μη βγει αποτέλεσμα και να βγαίνει η ίδια και να προβαίνει εν συνεχεία σε καταγγελίες».

Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε ότι έχει αγανακτήσει και πως παρακαλεί το Θεό «να βγω υγιής από εκεί μέσα»! «Αν γνώριζα για το τι επρόκειτο να συναντήσω, δε θα δεχόμουν όχι πρόεδρος, ούτε μέλος της Επιτροπής. Ακόμη και να μου έταζαν να με έκαναν πρωθυπουργό» πρόσθεσ�� ο κ. Μαρκογιαννάκης!

Εκείνη τη στιγμή, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής επεσήμαναν ότι δεν είναι παρούσα η κα Κωνσταντοπούλου, με τον κ. Μαρκογιαννάκη να απαντά ενοχλημένος: «Δεν με ενδιαφέρει. Να σηκωθεί και να έρθει άμα θέλει. Εγώ τα λέω»! Ο Γιώργος Παπαδάκης, από την άλλη, ενημέρωνε την κα Κωνσταντοπούλου για τις δηλώσεις του κ. Μαρκογιαννάκη, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «πως δε θα μετέχει στους χαρακτηρισμούς» και να αναφέρει πως ο κ. Μαρκογιαννάκης επικοινώνησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και αφού συμφώνησαν το πότε θα καταθέσει στην Επιτροπή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε στη συνέχεια να το «περάσει» ως απόφαση της Επιτροπής!

Ο κ. Μαρκογιαννάκης συνέχισε με την ίδια αγανάκτηση και μάλιστα…. κατηγόρησε τους φίλους του δικαστές και δικηγόρους που δεν τον ενημέρωσαν για την Κωνσταντοπούλου! «Ό,τι και να μου λέτε τώρα, δεν αντέχεται. Απευθύνομαι στους φίλους μου δικαστές και δικηγόρους. Δε με ενημέρωσαν! Η συμπεριφορά της είναι όπως στα δικαστήρια! Έπρεπε να με είχαν προειδοποιήσει περί τίνος πρόκειται!» σημείωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου που βρισκόταν στο πάνελ, η οποία αφού τόνισε ότι δεν είναι σωστό να τα λέει χωρίς την παρουσία της κας Κωνσταντοπούλου, σημείωσε ότι αφού ο ένας τα «λέει» στο Mega, η άλλη στον ΑΝΤ1, «να πάνε σε ένα τρίτο κανάλι να βρεθούν απέναντι ο ένας από τον άλλο»!

Μην βάζετε ιδέες κα Φωτίου…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top