Φωνές και βαριές εκφράσεις στη Βουλή από Κάμμενο και Χρυσοχοΐδη!

«Είσαι εκβιαστής και καλύπτεις τον Παπανδρέου» - «Και ψεύτης και συκοφάντης;»

Φωνές και βαριές εκφράσεις στη Βουλή από Κάμμενο και Χρυσοχοΐδη!
Ένταση επικράτησε σήμερα στη Βουλή όταν επίκαιρη ερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ιδιωτικοποίηση των υδάτινων πόρων μετατράπηκε σε σφοδρή σύγκρουση του Πάνου Καμμένου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Οι εκφράσεις και οι κατηγορίες που ακούστηκαν ήταν βαριές, με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποκαλεί εκβιαστή τον κ. Χρυσοχοΐδη και να δηλώνει ότι προσπαθεί να συγκαλύψει ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου, μιλώντας για ειδικό δικαστήριο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά του, έκανε λόγο για «ψεύτη και συκοφάντη» και να τονίζει ότι κάθε φορά πηγαίνει στα δικαστήρια, ζητά συγνώμη από τον εισαγγελέα και «έρχεται και λέει μετά τα ίδια στη Βουλή»!
Ακολουθεί η εκρηκτική συνομιλία:
Καμμένος: Το δεξί χέρι του κ. Χρυσοχοΐδη, ο εισαγγελέας κ. Διώτης, ανέφερε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ. Είπε δηλαδή, αυτό που έλεγαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ότι έχει ποινικές ευθύνες, ότι συγκάλυψε, ότι είχε στα χέρια του το στικάκι και μαζί με ανθρώπους όπως ο κ. Χρυσοχοΐδης -πιθανώς στη διερεύνηση που θα γίνει στο ειδικό δικαστήριο- θα δούμε και ποιους εκβιασμούς έκαναν. Ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού έχει σχέση με ΜΚΟ που εμπλέκεται με τον Ασωπό. Αν δεν πάει φυλακή αυτός και η οικογένεια του δεν θα ησυχάσω…! Να προσέχετε πως μιλάτε σε μένα.
Χρυσοχοΐδης: Να προσέχετε κ. Πρόεδρε των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εσείς πώς μιλάτε σε εμένα. Είστε ψεύτης. Αν νομίζουν (απευθυνόμενος στο Προεδρείο της Βουλής) ο κ. Καμμενος και κάποιοι άλλοι ότι “συκοφαντώντας, κάτι θα μείνει” γελιούνται. Αν έχουν στοιχεία, να πάνε στον εισα��γελέα. Δείχνουν την ποιότητα τους όλα αυτά.
Κ: Πιστεύω ότι ο Χρυσοχοΐδης, φεύγοντας από την πολιτική θα απολογούνταν για το ότι είπε δεν διάβασα το Μνημόνιο και όχι να παρουσιαστεί ως συνήγορος απατεώνων.
Χ: Αποκαλώ τον Καμμένο ψεύτη και συκοφάντη. Αν δεν ανακαλέσει θα κάνω κάτι για πρώτη φορά: να προσφύγω στη δικαιοσύνη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top