«Ο Βγενόπουλος έσωσε τις καταθέσεις του και πανηγυρίζει και κάποιοι στη Λευκωσία κλαίνε»

Δηλώσεις-φωτιά από τον Κύπριο πολιτικό Νικόλα Παπαδόπουλο

«Ο Βγενόπουλος έσωσε τις καταθέσεις του και πανηγυρίζει και κάποιοι στη Λευκωσία κλαίνε»

​Ιδιαίτερα καυστικός με όσους «πανηγυρίζουν στην Ελλάδα» για τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο, ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να εξαπολύσει κατά μέτωπον επίθεση στον Ανδρέα Βγενόπουλο κατηγορώντας τον μάλιστα πως έσωσε τις καταθέσεις του και διέγραψε τα χρέη του!!!

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό Αstra 92,8 έκανε λόγο για κλοπή κυπριακών τραπεζών, ενώ πρόσθεσε πως κάποιοι στην Αθήνα πανηγυρίζουν και κάποιοι στην Λευκωσία κλαίνε, αφού τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών θα μείνουν στην Ελλάδα και η Κύπρος θα επωμιστεί τα δάνεια.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο κ. Βγενόπουλος και οι φίλοι του θα διατηρήσουν 100% τις καταθέσεις τους, ενώ διαγράφονται τα δάνεια τους που ανέρχονται σε εκατομμύρια.

Νωρίτερα,μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega, ο κος Παπαδόπουλος άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Κύπρου από το ευρώ.

«Όλα είναι στο τραπέζι πλέον με τη συμπεριφορά που δεχτήκαμε από τους ευρωπαίους εταίρους μας. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν δείχνει ότι δεν εφαρμόζονται οι ίδιοι κανόνες για όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε.», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top