Όλγα Κεφαλογιάννη: η νομιμότητα πρέπει να τηρείται από όλους

Τι δήλωσε για τα αυθαίρετα κτίσματα και τις κατεδαφίσεις

«Η τήρηση της νομιμότητας πρέπει να είναι απαράβατος κανόνας για όλους και ιδιαίτερα για τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τα αυθαίρετα κτίσματα στην περιοχή Τομπρούκ του Ηρακλείου Κρήτης και τις κατεδαφίσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.
Η υπουργός Τουρισμού πρόσθεσε ότι η νομοθεσία για τα αυθαίρετα κτίσματα είναι συγκεκριμένη και όλοι πρέπει να τη σεβόμαστε και ότι η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί απαράβατη προτεραιότητα.

Κατά την κ. Κεφαλογιάννη, «η έλλειψη προγραμματισμού και οι αποσπασματικές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν πολλά δυσάρεστα προβλήματα, ιδιαίτερα τώρα στην αρχή της τουριστικής περιόδου που δεν χρειαζόμαστε αρνητικές εικόνες». Αντιθέτως, επισήμανε ότι «η συνεννόηση και ο συντονισμός είναι απαραίτητα στοιχεία αν θέλουμε να κάνουμε ουσιαστικές ενέργειες που να ωφελούν τον ελληνικό τουρισμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top