Μ. Κεφαλογιάννης: οι εμπρηστικές επιθέσεις σε βουλευτές της ΝΔ πλήττουν τη Δημοκρατία

«Η απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό»

Μ. Κεφαλογιάννης: οι εμπρηστικές επιθέσεις σε βουλευτές της ΝΔ πλήττουν τη Δημοκρατία
Πρώτη ανάρτηση 21.11

Τ��ς
εμπρηστικές επιθέσεις​ στα γραφεία των τριών βουλευτών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη (Α. Καλαφάτη, Κ. Γκιουλέκα, Γ. Ορφανού) καταδίκασε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Γραμματέας της ΝΔ δήλωσε:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων των βουλευτών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, κ.κ. Σταύρου Καλαφάτη, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού.Οι επιθέσεις αυτές πλήττουν τη Δημοκρατία. Η συντονισμένη απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου θα πέσει στο κενό».

«Τη δημοκρατία ούτε μπορούν να τη στήσουν στα έξι μέτρα, ούτε μπορούν να εκδικούνται μ' αυτό τον τρόπο. Όσοι το έκαναν θα πρέπει όχι μόνο να ντρέπονται, αλλά θα είναι και υπεύθυνοι για όποια επίθεση ίσως γίνει στο μέλλον» δήλωσε επίσης ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κ. Γκιουλέκας, το γραφείο του οποίου έπεσε θύμα της εμπρηστικής επίθεσης.

Ο κ. Γκιουλέκας αναφέρθηκε και στις στιγμές αγωνίας που πέρασε η υπάλληλος στο γραφείο του, η οποία τελικά τραυματίσθηκε ελαφρά, στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί. «Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε ότι έχει εγκλωβιστεί μέσα από τον καπνό και τη φωτιά» ανέφερε.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top