Τσίπρας: Πρέπει να γίνουν εκλογές για να φύγει η κυβέρνηση

«Αν δεν είναι τώρα η ώρα της κοινής δράσης πότε είναι»; υποστήριξε

Τσίπρας: Πρέπει να γίνουν εκλογές για να φύγει η κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση στη Νίκαια για τα 69 χρόνια από τη Μάχη της Κοκκινιάς. Πρέπει να γίνουν εκλογές για να φύγει η κυβέρνηση υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν δεν είναι τώρα η ώρα της κοινής δράσης πότε είναι; Ή θα τελειώσουμε με το Μνημόνιο ή θα μας τελειώσει» υπογράμμισε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο για την ανόρθωση της χώρας είπε ο κ. Τσίπρας, ενώ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι με τη θεωρία των δύο άκρων «ξεπλένει τους φασίστες».

«Έχει πίσω του μια ακροδεξιά ομάδα και χτίζει de facto ένα μέτωπο συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, αξιοποιών��ας τη δική της ατζέντα. Πίσω του ακολουθούν δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι' το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.»σημείωσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για το ταξίδι του στη Βενεζουέλα για την κηδεία του Ούγκο Τσάβες λέγοντας πως παρά την άποψη πολλών δυτικών ότι ήταν δικτάτορας, ο Τσάβες κέρδισε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. «Χωρίς λαϊκή συμμετοχή και στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης, δεν θα μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η χώρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top