Μαρκογιαννάκης: Στείλτε ΤΩΡΑ τα στοιχεία των συγγενών του Παπακωνσταντίνου!

Καταθέτουν στην Προανακριτική την Τρίτη οι εξαδέλφες του πρώην υπουργού

Μαρκογιαννάκης: Στείλτε ΤΩΡΑ τα στοιχεία των συγγενών του Παπακωνσταντίνου!

Αυστηρό μήνυμα στον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Γιώργο Ζανιά αλλά και το ΣΔΟΕ έστειλε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μετά την απάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου (διευθυντή της περιφερειακής διεύθυνσης Αττικής του ΣΔΟΕ) στον κ. Ζανιά πως τα πρώτα στοιχεία που απέστειλε η Ένωση Τραπεζών για τους συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου είναι περίπλοκα και δεν επιτρέπουν στο ΣΔΟΕ να κάνει τη δουλειά του, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής ζήτησε να σταλούν οπωσδήποτε εντός του Σαββατοκύριακου τα συμπληρωματικά στοιχεία που αφορούν τα συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης διαμήνυσε ότι πρέπει οπωσδήποτε να προλάβει το ΣΔΟΕ να συντάξει το πόρισμα του έως την ερχόμενη Τρίτη και, μάλιστα, δε δίστασε να «απειλήσει» τις δύο υπηρεσίες πως αν το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν είναι έτοιμο έως το απόγευμα της Τρίτης, τότε θα προβεί σε δημόσια καταγγελία.

Ως γνωστόν, την ερχόμενη Τρίτη κ��ταθέτουν στην Επιτροπή οι εξαδέλφες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και ο κ. Μαρκογιαννάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι δυνατόν τα μέλη της επιτροπής να μην έχουν στα χέρια τους το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top