Νέο «όχι» Κουβέλη σε Βενιζέλο για συνεργασία

«Δεν είναι αναγκαίος ο ανασχηματισμός» τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Νέο «όχι» Κουβέλη σε Βενιζέλο για συνεργασία
Και δεύτερο «όχι» εισπράττει ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τον Κουβέλη στην πρόταση του για συνεργασία των δύο κομμάτων με κοινή κάθοδο -όπως ανέφερε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ- στις εκλογές.
«Η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει τη συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και ταυτόχρονα υπερασπίζεται την αυτονομία της σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής της δράσης. Η διαμόρφωση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού δε θα γίνει ούτε με συναντήσεις κορυφής ούτε με κομματικές συμπράξεις» τονίζει ο Φώτης Κουβέλης, κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις του.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στηρίζει τα μέλη της κυβέρνησης που έχει προτείνει η παράταξή του και τονίζει με νόημα: «Όσοι έχουν αντίπαλη στάση γι' αυτούς οφείλουν να συνυπολογίσουν ότι η ΔΗΜΑΡ συνέχει την κυβέρνηση».
Ο ίδιος τάσσεται κατά του ανασχηματισμού εκτιμώντας ότι «δεν είναι το σημαντικό στοιχείο για το κυβερνητικό έργο» και ζητά τροποποίηση και συμπλήρωση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής λόγω των αστοχιών στις προβλέψεις από το ΔΝΤ.
Τέλος, ο κ. Κουβέλης για ακόμη φορά ξεκαθαρίζει την αντίθεσή του στις απολύσεις στο Δημόσιο, εκτιμώντας ότι οι 150.000 αποχωρήσεις έως το 2015 θα έρθουν με τη συνταξιοδότηση: «Οποιαδήποτε πολιτική απολύσεων είναι περιττή και δεν αποδίδει κανένα δημοσιονομικό όφελος».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top