Επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς είχε χαρακτηρίσει «έντιμο άνθρωπο» τον Παπαγεωργόπουλο

ΝΔ: δεν δικαιούνται να μιλάνε οι υπερασπιστές βιαστών, ληστών και τρομοκρατών


Πρώτη ανάρτηση 19.52

H κόντρα δηλώσεων και ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ συνεχίζεται...
Αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά στον πρωθυπουργό με αφορμή την καταδίκη του πρώην δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε ισόβια για υπεξαίρεση εκατομμυρίων από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, επισυνάπτει βίντεο με τις δηλώσεις Σαμαρά.

Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ κα�� πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι:

"Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης" (ΔΕΘ - 17/9/2011).

Και διερωτάται: "Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής".

ΝΔ: δεν δικαιούνται να μιλούν οι υπερασπιστές βιαστών, τρομοκρατών και βαρυποινιτών
Η ΝΔ σε μια σκληρή ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι δεν υπήρχαν οι σημερινές δικαστικές εξελίξεις όταν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση ο Α. Σαμαράς και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση από στελέχη του σε «βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες».

Η ΝΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Και είναι αυτονόητο, ότι μετά την σημερινή καταδίκη του κ. Παπαγεωργόπουλου, αναστέλλεται σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης.

Ωστόσο, υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιοι μιλάνε;Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;

Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Άλλωστε, μήπως πριν από ενάμιση χρόνο, είχαν σχηματίσει γνώμη περί της ενοχής ή όχι, οι ίδιοι οι Δικαστές που αποφάνθηκαν σήμερα; Ή μήπως γνώριζε από τότε, μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, την σημερινή απόφαση;

Μακάρι, τον ίδιο σεβασμό που δείχνει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη Δικαιοσύνη να μάθει να δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του»


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top