Επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς είχε χαρακτηρίσει «έντιμο άνθρωπο» τον Παπαγεωργόπουλο

ΝΔ: δεν δικαιούνται να μιλάνε οι υπερασπιστές βιαστών, ληστών και τρομοκρατών


Πρώτη ανάρτηση 19.52

H κόντρα δηλώσεων και ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ συνεχίζεται...
Αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά στον πρωθυπουργό με αφορμή την καταδίκη του πρώην δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε ισόβια για υπεξαίρεση εκατομμυρίων από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, επισυνάπτει βίντεο με τις δηλώσεις Σαμαρά.

Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ κα�� πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι:

"Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης" (ΔΕΘ - 17/9/2011).

Και διερωτάται: "Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής".

ΝΔ: δεν δικαιούνται να μιλούν οι υπερασπιστές βιαστών, τρομοκρατών και βαρυποινιτών
Η ΝΔ σε μια σκληρή ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι δεν υπήρχαν οι σημερινές δικαστικές εξελίξεις όταν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση ο Α. Σαμαράς και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση από στελέχη του σε «βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες».

Η ΝΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Και είναι αυτονόητο, ότι μετά την σημερινή καταδίκη του κ. Παπαγεωργόπουλου, αναστέλλεται σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης.

Ωστόσο, υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιοι μιλάνε;Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;

Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Άλλωστε, μήπως πριν από ενάμιση χρόνο, είχαν σχηματίσει γνώμη περί της ενοχής ή όχι, οι ίδιοι οι Δικαστές που αποφάνθηκαν σήμερα; Ή μήπως γνώριζε από τότε, μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, την σημερινή απόφαση;

Μακάρι, τον ίδιο σεβασμό που δείχνει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη Δικαιοσύνη να μάθει να δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top