Σαμαράς–Τσίπρας: Σήμερα θα τα πουν ΟΛΑ έξω από τα δόντια!

Σύγκρουση κορυφής στη Βουλή

Σαμαράς–Τσίπρας: Σήμερα θα τα πουν ΟΛΑ έξω από τα δόντια!

​«Face to face» θα βρεθούν το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών! Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που πρότεινε τη συζήτηση με θέμα τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης για να προβλέψει πως οι τόνοι μεταξύ των δύο αρχηγών αναμένεται να ανέβουν . Ο κ. Τσίπρας δεν θα παραλείψει να κατηγορήσει τον κ. Σαμαρά πως αποφεύγει την πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση, ενώ η συζήτηση θα γενικευτεί, με αιχμή το θέμα της οικονομίας (φόροι, χαράτσια, κατώτατος μισθός, ανεργία).

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την εμμονή τους στο πρόγραμμα λιτότητας και την απουσία διαπραγμάτευσης για τους όρους του Μνημονίου, ειδικότερα ύστερα από την παραδοχή του ΔΝΤ για τους λανθασμένους συντελεστές.

Θα υποστηρίξει, παράλληλα, ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει ήδη νέα μέτρα, ενώ θα εκφράσει την αντίθεσή του στις αποκρατικοποιήσεις με τον τρόπο που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top