Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές των συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ

Ο Βενιζέλος ευχαρίστησε τα 100.000 μέλη που ψήφισαν για τους συνέδρους

Ολοκληρώθηκαν οι ��κλογές των συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ

​«Ο κόσμος της Δημοκρατικής Παράταξης ξεπέρασε σήμερα κάθε οργανωτική προσδοκία, η συμμετοχή ξεπερνά κάθε προηγούμενη ανάλογη διαδικασία, σάρωσε τις μιζέριες και τα κατάλοιπα παλαιών μηχανιστικών αντιλήψεων» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκλογή συνέδρων για το συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες, τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ «βγαίνει από τη διαδικασία αυτή και θα βγει από το Συντακτικό του Συνέδριο ισχυρό και ριζικά ανανεωμένο, εγκαθιδρύει μια νέα σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με την κοινωνία, με όσους πιστεύουν στις αξίες του ευρωπαϊκού Σοσιαλισμού, της μεγάλης Κεντροαριστεράς».

Όπως είπε, αυτό που συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι μια εσωκομματική υπόθεση, αλλά «αφορά όλον τον ελληνικό λαό ... γιατί ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι υπάρχει εγγυητής των εξελίξεων, ότι υπάρχει εθνική στρατηγική με στόχο, με ρυθμό, με ευαισθησία και με προοδευτικό πρόσημο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για την ανεργία και ειδικότερα για τις οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, αλλά και στις προωθούμενες ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Καταλήγοντας σημείωσε πως το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ οργανώνεται πια με τους καλύτερους οιωνούς και κάλεσε «όλη την κοινωνία να συζητήσει μαζί μας, να προσέξει ξανά αυτά που λέμε, γιατί ξέρουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας είχε κλείσει τα αυτιά της στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντάς του ευθύνες –και έχουμε ευθύνες, αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο μας καταλόγισε ο ελληνικός λαός».

Σημειώνεται πως για την ανάδειξη των 2.500 συνέδρων, στήθηκαν συνολικά 600 κάλπες σε κάθε καλλικρατικό δήμο της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top